Aura en chakra reiniging

Aura Reiniging
images-3
Een aura is een energieveld dat door het lichaam wordt uitgestraald, als je ervan uitgaat dat alles energie is, dan kun je je voorstellen dat je via je aura energie met elkaar uitwisselt. Hierbij gaat de energie van de ene naar de andere persoon gedeeltelijk in elkaar over. Na uitwisseling van communicatie met een ander persoon kan het zijn dat een stukje van jouw energie is blijven kleven aan de ander. Dit kan een aantal oorzaken hebben. Bijvoorbeeld dat je niet in je eigen kracht staat, je doet iets waar je zelf niet helemaal achter staat. Door energieverlies kunnen moeheid, hoofdpijn, onrust en meerdere symptomen ontstaan zonder dat je het zelf in de gaten hebt dat dit de oorzaak ervan is.
Door aura reiniging reinig je jezelf van alle andere energien die je in de loop van de dag hebt meegenomen van andere mensen en kom je weer in je eigen kracht en energie te staan.

Chakra Reiniging

Chakra’s zijn verbindingspunten tussen het energetisch lichaam en ons fysieke lichaam. Chakra’s zorgen voor de doorstroming van levensenergie. Het is belangrijk de chakra’s te openen en de energiestroom te vergroten, want hoe meer energie we laten stromen, des te gezonder en bewuster zijn we. Ziekte wordt veroorzaakt doordat het energiesysteem niet in evenwicht is of wanneer de energiestroom verstopt zit. Met andere woorden, een gebrek aan doorstroming in de energiehuishouding leidt ten slotte tot ziekte. Het misvormt ook onze waarneming en tempert onze gevoelens. Door chakra reiniging kunnen er lang opgeslagen emoties vrijkomen zodat er ruimte ontstaat en je nieuwe informatie in je leven kunt integreren.

Deze reiniging kan je ook in combinatie doen met aromatherapie.
De jeneverbes draagt bij aan de reiniging daarnaast kan je je energieveld opvullen met de olie die jij nodig hebt op dat moment.