Wie ben ik

Mijn naam is Sylvia Veneberg, al heel vroeg wist ik dat ik vanuit mijn hobby mijn beroep zou gaan maken. Mijn hobby was en is nog steeds sporten. Vanuit mijn Cios opleiding (sport opleiding) ben ik gaan werken op verschillende sportscholen en heb lesgegeven op het gebied van fitness zowel in groepsverband als individueel / cardio fitness, aerobic, steps.
Naast deze interesse had ik een volledige baan als groepsleidster op een internaat voor moeilijk opvoedbare kinderen / jongeren zowel jongens als meisjes. Hier heb ik vier jaar in gewerkt en heb mogen leren en ervaren wat de invloed op kinderen is om niet in een warm gezin opgevoed te worden. Het missen van aanrakingen van vertrouwde personen en goedkeuring en positieve aandacht die vooral voor kinderen van levensbelang zijn, die een basis leggen voor je zelfvertrouwen voor de rest van je leven. Deze ervaring heb ik opgeslagen in mijn rugzak om er nu op een andere manier mee te gaan werken.
Vanuit het internaatsleven ben ik weer volledig in de sport gegaan om met mijn man een sportcentrum te runnen. Hier kon ik al mijn ziel en zaligheid in kwijt.
Vanaf deze periode ben ik hard aan mezelf gaan werken in de vorm van emotioneel lichaamswerk, meditatie en visualisatie.
We hebben nu inmiddels een beveiligingsbedrijf waarvan ik de boekhouding verzorg.
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en inmiddels ben ik afgestudeerd en mag mezelf Psycho-Energetisch Therapeut noemen. Dit is een opleiding waarbij je vooral ook bij de kern van jezelf komt. Een opleiding waarbij ik duidelijk voor ogen heb gekregen waar mijn pad naartoe gaat.
Mijn hart gaat vooral uit naar kinderen die naar mijn mening onze toekomst zijn, vanuit mijn ervaring als docent kindermassage coach zet ik een veilige basis neer tijdens de behandelingen met kinderen in alle leeftijden.
Door mijn achtergrond, mijn verschillende vormen van massage en mijn zelfontwikkeling hoop ik nog heel veel mensen jong en oud te gaan ontmoeten in mijn praktijk